Zangles Friesland – voorbereiden nieuw zangseizoen

Tijdens de zomervakantie hebben ook de regulieren zang- en popkoorlessen even een ‘stop’ om bij te tanken.
Uiteraard vieren wij dan ook even vakantie, maar deze periode is ook een moment om het nieuwe zangseizoen voor te bereiden.

Elk nieuw zangseizoen wil ik graag starten met een aantal nieuwe plannen, verbeteringen, frisse ideeën of leuke workshops in het vooruitzicht.
Zo ligt er ook een meeega to-do-list klaar om alle nieuwe ideeën bij te houden en hopelijk lukt het me om alles uit te voeren voordat het nieuwe zangseizoen weer losbarst!

Een paar dingen hebben we inmiddels al kunnen realiseren; zo kun je nu via de website je proefzangles of je deelname aan een workshop gelijk via IDEAL betalen.
Momenteel ben ik bezig om het voor elkaar te krijgen dat nieuwe leerlingen zich digitaal in kunnen schrijven (en dus is er niet meer een papieren inschrijfformulier nodig). Binnenkort staat er met het zangteam een fotoshoot gepland om weer wat frisse foto’s te maken en hopelijk kunnen we binnenkort een gezellig filmpje maken die we als ‘bedankje voor je inschrijving’ in de bevestigingsmail kunnen versturen.

En uiteraard zijn we lekker aan het brainstormen (op de foto; ZF-coach Eke en ik in de tuin om nieuwe musical-workshops uit te denken)

Verder liggen er natuurlijk nog honderden nieuwe ideeën te wachten om uitgevoerd te worden 🙂

ShareShare TweetTweet