Zangles Friesland

gekopzingen_zanglesfriesland

 

Zangcoaching

Tijdens haar studie Zang aan het Conservatorium in Rotterdam en de PABO in Leeuwarden behaalde Janneke haar officiële lesbevoegdheid en is ze begonnen met het geven van zanglessen; ze startte haar eigen zangpraktijkje thuis op en daarnaast gaf zij les bij ‘Ready to Play’ in Den Haag en de SKVR Muziekschool in Rotterdam.
Via ‘Zangmakers‘ probeerde ze zoveel mogelijk kinderen in Rotterdam e.o. aan het zingen te krijgen en
Met  werkte ze mee om zoveel mogelijk kinderen in Rotterdam e.o. aan het zingen te krijgen. Ze leidde verschillende kinder-popgroepen in de havenstad en volgde de training op de zogeheten ‘Zangmakerdagen’ actief.
Janneke is ook werkzaam geweest als zangcoach bij Cultureel Kwartier in Sneek.

 

Zangschool Zangles Friesland

De diploma’s van de Pabo en het Conservatorium bleken goed  met elkaar te combineren.
In 2011 keerde Janneke terug naar Friesland om daar haar zangschool ‘Zangles Friesland’ op te starten.
Inmiddels wordt er met veel enthousiasme les gegeven op verschillende locaties in Friesland en zijn er op dit moment 7 zangcoaches werkzaam voor de zangschool.
Binnen ‘Zangles Friesland’ worden privé-/duo-zanglessen, popkoorlessen, songwritelessen en workshops gegeven.
Janneke volgt regelmatig (zang)cursussen, workshops/masterclasses en zanglessen om goed up to date te blijven en zichzelf te blijven uitdagen. Zo volgde ze recentelijk zanglessen van Harjo Pasveer en EVT level 1&2 (Estill Voice Training) van Alberto ter Doest.

Als trainer van ‘123-ZING!‘ (voorheen ‘Zangmakers’) coached Janneke basisschooldocenten om op een onbevangen wijze (en zoveel mogelijk!) met kinderen te zingen. Ook schrijft ze mee met de liedjes voor de 123ZING-uitgeverij.

 


 

Voor meer informatie over zanglessen, popkoor en workshops kun je terecht op: www.zanglesfriesland.nl