Zangles Friesland

 

Zangcoaching

Tijdens haar studie Zang aan het Conservatorium in Rotterdam en de PABO in Leeuwarden behaalde Janneke haar officiële lesbevoegdheid en is ze begonnen met het geven van zanglessen. Ze werkte op diverse muziekscholen in Den Haag, Rotterdam en Sneek en gaf lessen vanuit haar eigen zangpraktijk.
Janneke leidde verschillende kinder-popgroepen, gaf muzieklessen op basisscholen en in buurthuizen, en sloot zich als trainer aan bij ‘123-Zing’. Hier coached ze basisschooldocenten om op onbevangen wijze (en zoveel mogelijk) te zingen met kinderen in de klas.

Nog steeds volgt Janneke regelmatig (zang)cursussen, workshops/masterclasses en zanglessen om goed up to date te blijven en zichzelf te blijven uitdagen. Zo volgde ze recentelijk zanglessen van Harjo Pasveer en EVT level 1&2 (Estill Voice Training) van Alberto ter Doest.

 

Zangschool Zangles Friesland en Zangles Groningen

De diploma’s van de Pabo en het Conservatorium bleken goed  met elkaar te combineren.
In 2011 keerde Janneke terug naar Friesland om daar haar zangschool ‘Zangles Friesland’ op te starten.
Inmiddels runt Janneke de zangschool samen met Daphnie Misker, wordt er met veel enthousiasme les gegeven op verschillende locaties in Friesland en zijn er op dit moment 9 zangcoaches werkzaam voor de zangschool. Sinds maart 2018 is ook zangschool Zangles Groningen gestart.
De dames zijn heel fanatiek en bedenken van alles om binnen hun zangscholen uit te kunnen voeren.

 


 

Voor meer informatie over zanglessen, popkoor en workshops kun je terecht op: www.zanglesfriesland.nl of www.zanglesgroningen.com